Vakmanschap in schilderen en decoreren

Nieuw in ons assortiment: COREtec PVC vloeren

Nieuwe revolutionaire vloeren met een unieke samenstellingDeze vloer is eenvoudig te plaatsen door het lijmloze geintegreerde klikprofiel. Een sterke en stabiele vloer die niet krimpt en uitzet onder normale omstandigheden. 

Elke plank heeft een onderlaag van kurk voor een zachtere en warmere vloer. Een ander groot voordeel is, dat het bij COREtec PVC niet een heel vlakke ondergrond nodig is. De onderlaag van kurk zal als het ware de oneffenheden absorberen. Verder zijn de planken geschikt voor gebruik op vloerverwarming.

De plank is opgebouwd uit vier lagen. De bovenste laag is de beschermlaag (slijtlaag). Deze laag maakt de vloer gemakkelijk te onderhouden en vlek- en krasbestendig. De onderliggende toplaag bestaat uit 100% vinyl. De hier onderliggende laag is de stabiele COREtec laag, die er voor zorgt dat de vloer watervast is (krimpt en zwelt niet wanneer de vloer aan vocht wordt blootgesteld, dus ook geschikt voor de badkamer). De onderste laag is van kurk. Deze laag maakt de plank geluidreducerend (uitermate geschikt voor appartementen) en deze onderlaag vangt oneffen ondervloeren op en is schimmelwerend.

EEN COREtec vloer is eenvoudig zelf te leggen.                   

Voordelen:

  • 100% watervast: water- en slipbestendig
  • extreem stabiel
  • akoestisch dempend, ideaal voor appartementen
  • vuilafstotend en onderhoudsvriendelijke
  • hoge krasweerstand
  • ideaal voor renovatie
  • geen acclimatie nodig
  • ideaal voor vloerverwarming & koeling
  • antistatisch
  • huisdierproof

 

Laminaat en Quick Step

 

Sfeervolle en levendige vloeren voor ieder interieur. In 2016 geheel nieuwe collectie Decorette Laminaat en de mooie collectie van Quick Step. Ben je op zoek naar een natuurgetrouwe, oersterke, slijt- en krasvaste vloer? Dan is laminaat de vloer die je wilt vinden.

 

PVC en mflor

 

Nieuwe collectie PVC-vloeren. Wil je graag een gemoedelijke, stijlvolle en uitnodigende vloer die praktisch en duurzaam is? Dan vervult de nieuwste PVC-trend al je wensen. Een PVC vloer is bovendien uitstekend geschikt voor vloerverwarming. Naast onze eigen PVC stalen bieden wij ook de mooi MFLOR collectie.

 

Vinyl en novilon

 

Decorette vinyl verwarmt en is mooi en makkelijk! Vinyl vloeren zijn gemakkelijk, duurzaam, comfortabel en vooral .. mooi. Dat komt door de prachtige dessins en de rijke kleuren. Dankzij de praktische eigenschappen van vinyl is het geschikt voor vrijwel elke toepassing.

 

Tapijt, de ideale vloerbedekking

 

DESSO AirMaster tapijt zorgt voor een gezonder binnenklimaat

De fijne stofdeeltjes worden opgevangen en vastgehouden tot de eerstvolgende stofzuigbeurt, zodat er een schoner binnenklimaat ontstaat. Meer informatie: Desso

  

Tapijt geeft het gevoel van luxe en comfort. 

Tapijt is bij ons verkrijgbaar in een breed scala van kleuren en structuren. Naast bekende merken zoals Parade, Bonaparte en Desso heeft Decorette een eigen huismerkcollectie met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Met tapijt krijgt elke ruimte de juiste kleur en sfeer. De voordelen van tapijt zijn talrijk: het dempt geluid, voelt behaaglijk aan en verbetert de akoestiek. Kortom echt een product voor mensen die houden van comfort en kwaliteit.. 

vloerbedekking-tapijt-decorette-gabriel-eerbeek

Ook voor het bekleden van trappen van tapijt bent u bij Decorette aan het juiste adres.

Kom eens kijken in ons woonatelier aan de Loenenseweg 36 te Eerbeek.

 

Karpetten, een vloerkleed maakt het interieur af!

 

Heeft u een vlakke vloer, zoals hout of laminaat, dan is een karpet of vloerkleed een sfeermaker bij uitstek. Een mooi karpet geeft uw interieur de finishing touch. Een karpet is decoratief, comfortabel, geluiddempend en draagt bij aan een intieme sfeer. Karpetten maken we op maat voor u. Er zijn diverse (afwerkings)mogelijkheden, wij informeren u er graag over.

                                                                               

Linoleum/marmoleum

 

Linoleum is een duurzaam, comfortabel en stijlvol natuurproduct dat gemaakt is van lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. Het is leverbaar in vele verschijningsvormen: in stroken/banen, tegels en als marmoleum click (panelen met een eenvoudig kliksysteem). Er zijn vele kleurschakeringen mogelijk.

 

Vraag eenvoudig en snel een
offerte aan
Vraag offerte aan
Nieuw in ons assortiment'.

COREtec

PVC vloeren

winterschilderactie'.

meer kleur in je interieur met de winterschilder!

'.

Schildersbedrijf Gabriel

vakmanschap sinds 1896

Winterschilder'.

Maakt u al gebruik van onze winterschilderactie? 

Schildersbedrijf Gabriel Eerbeek'.

6% BTW schilder- en sauswerk

Pure actie'.

Koop Pure verf, deel het resultaat en ontvang je aankoopbedrag terug! Pure actie

Decorette actie Sikkens'.

20% korting Sikkens lakken

 

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
's avonds
winkel gesloten
09:00 - 17.30
09:00 - 17.30
09:00 - 17.30
09:00 - 18.00
09:00 - 16:00
op afspraak

Contact:

Adres
Loenenseweg 36
6961 CR Eerbeek

 

  Telefoon
  0313-651387


  E-mailadres
  info@schildersbedrijfgabriel.nl

Twitter feed: