Vakmanschap in schilderen en decoreren

Decorette 50 jaar: winnaar fam. Hegger!

De Decorette formule is opgericht  op 31 oktober 1972 door verffabrikant AkzoNobel. Vanaf het allereerste moment stond kleur centraal "De Decorette dat is de winkel vol kleur", wie kent deze tune nog?

Het perfecte moment om ook onze klanten in het zonnetje te zetten met een winactie. In elke Decorette winkel viel een cashback te winnen van € 1.000,00. Klanten (met een minimaal bestedingsbedrag van € 1.000,00) konden meespelen en kans maken op deze prijs. Vele klanten hebben een deelnameformulier ingeleverd. Begin december zijn er drie winnaars uit de bus gekomen: Fam. Bouhof uit Dieren, Fam. Hegger uit Oeken en Fam. Dreijer uit Eerbeek. Vrijdag 9 december jl. waren zij present bij Decorette Gabriël in Eerbeek en heeft Gonny de winnaar van de € 1.000,00 cheque getrokken. De gelukkige winnaars zijn Dop en Yvonne Hegger geworden. De andere winnaars hebben een als troost een gezellig pakketje ontvangen met daarin o.a. een wooncadeaubon.

  

 

Pure by Flexa ColorLab®

Het kleurenpalet van Pure is van hoogwaardige kwaliteit en ontworpen door de kleurspecialisten van AkzoNobel. Klassieke kleuren gecombineerd met moderne tonen vormen dit unieke rijk gelaagde palet. Met de kennis en ervaring worden pigmenten geselecteerd die zorgen voor diepe intense kleuren met een mooie uitstraling. Zo komt ieder interieur nog meer tot leven. Elke dag opnieuw. We hebben kleurechte A4-stalen beschikbaar.

Matte muurverf van Pure 

Pure by Flexa ColorLab® muurverf is een duurzame extra matte muurverf op waterbasis en zorgt voor een langdurig mooie uitstraling, mooi mat. Pure by Flexa ColorLab® muurverf extra mat heeft een optimale dekking en is kleurvast. Bovendien is deze muurverf schrobaar en mengen we speciaal voor jou de gewenste kleur. Het maskeert kleine onregelmatigheden in de ondergrond en isoleert roet- en nicotinevlekken. Uitermate geschikt voor pleisterwerk, metselwerk, beton en diverse bouwplaten. Deze muurverf is goed reinigbaar en daarom uitermate geschikt voor intensief gebruikte ruimtes in de woning zoals gang, woonkamer en keuken.

 

Vast verf voordeel:

20% korting op Sikkens lakken

 

 

 

Vraag eenvoudig en snel een
offerte aan
Vraag offerte aan
Nieuw'.

Houten wandpanelen

OAKE

'.

Schildersbedrijf Gabriel

vakmanschap sinds 1896

Inspiratie en acties'.

Verf, behang, gordijnen, vloeren. Wij helpen u graag!

Schildersbedrijf Gabriel Eerbeek'.

isolerende beglazing HR++   

ook BENG glas

'.

We zien u graag in onze winke!l

NB: op maandag is Decorette gesloten

'.

20% korting op Sikkens lakken

Decorette actie '.

Winnaar jubileum actie is bekend....

 

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
 
winkel gesloten
09:00 - 17.30
09:00 - 17.30
09:00 - 17.30
09:00 - 18.00
09:00 - 16:00
 

Contact:

Adres
Loenenseweg 36
6961 CR Eerbeek

 

  Telefoon
  0313-651387


  E-mailadres
  info@schildersbedrijfgabriel.nl