Vakmanschap in schilderen en decoreren

Behang - wandbekleding

 

Nieuw bij Decorette: houten, geluidsabsorberende wandpanelen van Oake

Deze panelen hebben een vilten laag als basis waar houten latten op zijn bevestigd. De latten kunnen in de door jouw gekozen kleur worden geolied. De hoogte van een paneel is 300 cm waardoor ze naadloos zijn aan te sluiten tot het plafond. Daarnaast zijn de panelen 32 cm breed waardoor er een nette afwerking op diverse wandbreedtes plaats kan vinden. 

De houten wandpanelen die wij bij Decorette verkopen worden ook wel akoestische wandpanelen genoemd. Dit is omdat ze een akoestische werking hebben in de woning en zorgen voor een fijne leegomgeving. Als de geluidsabsorberende eigenschappen voor jou zwaar wegen in de keuze voor houten wandpanelen, adviseren wij om 25%-30% van de vloeroppervlakte van de ruimte als oppervlakte aan de wand te bekleden.

Kom langs voor een advies op maat.

 

Behang is hot, mooi, tijdloos en past in ieder interieur.

Je muur is eigenlijk niets anders dan een wit canvasdoek en jij bent de kunstenaar!

 

.         

Laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden van behang die bij jouw woonsfeer passen. En met de uitgebreide collectie stoffen bij Decorette vindt u er zo gordijnen of binnenzonwering bij.

Wij presenteren het behang op kleur en hebben een ruime collectie boeken in ons woonatelier. Er zijn weer volop nieuwe boeken bij ons binnen van de volgende merken: Arte, Hooked on Walls, Eijffinger, BN Walls, Behangexpresse. De boeken van Arte, zoals bijvoorbeeld Monsoon (met het geweldige facet behang) of het boek Textura inspireert je vast. Kom ze snel bekijken, onder het genot van een kopje koffie of cappuccino en verdwaal in de mooie kleuren en dessins.

Heeft u het nieuwe meesterlijke Van Gogh behangboek al gezien? Het neemt je mee in de sfeer van deze prachtige schilder en zit vol mooie kleuren en vormen. Ook de nieuwe boeken van BN Wallcoverings liggen voor u klaar, kortom altijd de moeite waard om eens door de diverse behangboeken te bladeren en u te laten inspireren door de prints, kleuren en decors.

U mag bij Decorette Gabriël rustig door de boeken bladeren maar u mag ook altijd een boek mee naar huis nemen om thuis, op uw gemak, een mooi behang uit te zoeken. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Als u zelf gaat behangen kunt u ook bij ons terecht voor alle hulpmiddelen zoals diverse soorten behangplaksel, stanleymesjes, suwidestrijker, behangafweek, behangafstoomapparaat etc.

let op: in de winkel besteld behang kan niet retour

 

Behang tips:

Vliesbehang aanbrengen doet u met de juiste lijm (Perfax Roll-On, Roll-On Magic). Maak de lijm volgens de gebruiksaanwijzing. Trek een loodlijn van boven naar beneden op de muur (gebruik hiervoor een schietlood of waterpas). Breng vervolgens de lijm aan de op muur met de Perfax Roll-on Roller. Breng het behang in de nog vochtige lijm direct op de muur aan. Druk het behang aan het strijk het glad met een behangspatel, borstel of een doek. Voordeel van vliesbehang is dat u nog kunt corrigeren als een baan niet helemaal recht hangt of als de baan niet goed aansluit op de andere banen. Snijd langs het plafond en de plint het behang op maat met behulp van een behanglineaal en breekmes. Volg altijd de verwerkingsvoorschriften van de behangfabrikant op. Vliesbehang kan zelfs na langere tijd gemakkelijk van de muur verwijderd worden. Dus geen probleem om een keer te variëren met  nieuw behang in het interieur.

VOORAF: let er bij aankoop van het behang op dat de kleur-, batch- of serienummers van de rollen gelijk zijn. Dit nummer bevindt zich op het label van een rol.

 

Vraag eenvoudig en snel een
offerte aan
Vraag offerte aan
Nieuw'.

Houten wandpanelen

OAKE

'.

Schildersbedrijf Gabriel

vakmanschap sinds 1896

Inspiratie en acties'.

Verf, behang, gordijnen, vloeren. Wij helpen u graag!

Schildersbedrijf Gabriel Eerbeek'.

isolerende beglazing HR++   

ook BENG glas

'.

We zien u graag in onze winke!l

NB: op maandag is Decorette gesloten

'.

20% korting op Sikkens lakken

Decorette actie '.

Winnaar jubileum actie is bekend....

 

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
 
winkel gesloten
09:00 - 17.30
09:00 - 17.30
09:00 - 17.30
09:00 - 18.00
09:00 - 16:00
 

Contact:

Adres
Loenenseweg 36
6961 CR Eerbeek

 

  Telefoon
  0313-651387


  E-mailadres
  info@schildersbedrijfgabriel.nl