Vakmanschap in schilderen en decoreren

Behang - wandbekleding

 

Behang is hot, behang is mooi, behang is tijdloos

Je muren zijn niets anders dan een wit canvasdoek en jij bent de kunstenaar. Met het behangboek Atelier kun je experimenteren met kleur en textuur. Voel je vrij om met gelaagdheid en diepte te werken. Creëer muren die emoties tonen.

Atelier gaat over verzadigde, rijke geel, oranje en groentinten. Ontwerpen zijn doorschijnend en illustratief. Ontdek een oase verborgen binnen de betonnen muren van een stad; een luxe, geheime ruimte vol weelderige bloemen en bladeren. Handgeschilderde bamboe, bloemen en dip-dye-effecten bedekken je muren met Atelier.

    

 

Natuurlijke wandbekleding bij Decorette Gabriël Eerbeek

De nieuwe collectie is binnen! Restmateriaal wordt verwerkt tot prachtige wandbekleding.

Ecologisch, modern, decoratief en erg sfeervol.

Nature@home eco wand panelen: 

Natuurlijk
Handgemaakt  
Eco vriendelijk
Gebruiksvriendelijk
Innovatief
Stijlvol

Voor inspiratie kijk eens op: https://www.youtube.com/watch?v=7irkoaKkeFI

 

Cocomosaic

Van kokosnoot tot wandbekleding. In Indonesië zijn er schelpen van kokosnoot in overvloed. De schillen en schalen blijven over als restproduct en worden nu, met andere rest- en afvalmaterialen uit houtzagerijen, verwerkt tot wandbekleding. De klassieke cocomosaic panelen worden met de hand gemaakt door de schaal van een kokosnoot in kleine vierkante stukjes te snijden. Vervolgens worden ze tot grotere panelen in tegelformaat verlijmd.

Verantwoord ondernemen. Deze innovatieve manier om voormalige afvalstoffen te gebruiken als grondstoffen voor decoratieve natuurlijke panelen heeft gezorgd voor veel werkgelegenheid voor de inheemse bevolking.

Behoud van de natuur. De panelen zijn ontworpen en geproduceerd met als doel de natuurlijke schoonheid van de natuur te behouden en de exotisch sfeer overal te brengen waar het wenselijk is.

 “Saving planet earth” is de achterliggende gedachte van de producten. De samenwerking met fabrieken die restmaterialen als grondstof gebruiken voor het vervaardigen van decoratieve wandpanelen zorgt voor veel werkgelegenheid in kansarme gebieden. Kokosnootschalen, boomschors- en houtresten van houtzagerijen worden verzameld, bewerkt en handmatig geassembleerd tot wandpanelen. De wall panels van Nature@home zijn een ecologisch verantwoord alternatief voor elke vlakken wand waar een driedimensionaal of natuurlijk effect gewenst is.

Kokosnoot - Aziatisch hout - Europees hout – Boomschors

       

Natuurlijke wandbekleding:

100% natuurlijk, met unieke look en feel
100% handgemaakt, met respect voor mens & natuur
100% innovatief, en gemakkelijk te verwerken
100% eco vriendelijk, stijlvol en decoratief

 

 

Laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden van behang die bij jouw woonsfeer passen. En met de uitgebreide collectie stoffen bij Decorette vindt u er zo gordijnen of zonwering bij.

Wij presenteren het behang op kleur en hebben een ruime collectie boeken in ons woonatelier.

Er zijn weer volop nieuwe boeken voor behang.

Eijffinger heeft net uitgebracht nieuwe collecties behang: Masterpiece, Lino .... Maar ook de PIP collectie hebben wij voor u paraat. Heeft u het meesterlijk Van Gogh behangboek als eens gezien? Het neemt je mee in de sfeer van deze prachtige schilder en zit vol mooie kleuren en vormen. Ook is er in 2016 een prachtig behangboek uitgekomen van Riviera Maison, de moeite waard om eens door de diverse behangboeken heen te bladeren en u te laten inspireren door de prints, kleuren en decors.

Behang is weer helemaal terug van weggeweest.

   

Mogelijkheden genoeg voor uw woonkamer, slaapkamer, maar natuurlijk ook voor kinder- en babykamers.

Zo vindt u bij ons behang en/of randen van allerhande bekende Disney-figuren zoals Winnie the Pooh, Cars, Spiderman, alsmede andere kinderfavorieten zoals Nijntje, Woezel & Pip, en ga zo maar door.

U kunt hier rustig door de boeken bladeren maar u mag ook altijd een boek mee naar huis nemen om thuis, op uw gemak, een mooi behang uit te zoeken. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Als u zelf gaat behangen kunt u ook bij ons terecht voor alle hulpmiddelen zoals diverse soorten behangplaksel, stanleymesjes, suwidestrijker, behangafweek, behangafstoomapparaat etc.

let op: in de winkel besteld behang kan niet retour

Behang tips:

Vliesbehang aanbrengen doet u met de juiste lijm (Perfax Roll-On, Roll-On Magic). Maak de lijm volgens de gebruiksaanwijzing. Trek een loodlijn van boven naar beneden op de muur (gebruik hiervoor een schietlood of waterpas). Breng vervolgens de lijm aan de op muur met de Perfax Roll-on Roller. Breng het behang in de nog vochtige lijm direct op de muur aan. Druk het behang aan het strijk het glad met een behangspatel, borstel of een doek. Voordeel van vliesbehang is dat u nog kunt corrigeren als een baan niet helemaal recht hangt of als de baan niet goed aansluit op de andere banen. Snijd langs het plafond en de plint het behang op maat met behulp van een behanglineaal en breekmes.  Volg altijd de verwerkingsvoorschriften van de behangfabrikant op. Vliesbehang kan zelfs na langere tijd gemakkelijk van de muur verwijderd worden. Dus geen probleem om een keer te variëren met  nieuw behang in het interieur.

VOORAF: let er bij aankoop van het behang op dat de kleur-, batch- of serienummers van de rollen gelijk zijn. Dit nummer bevindt zich op het label van een rol.

 

Vraag eenvoudig en snel een
offerte aan
Vraag offerte aan
Actie'.

20% korting op Sikkens lakken

winterschilderactie'.

Meer kleur in je interieur!

'.

Schildersbedrijf Gabriel

vakmanschap sinds 1896

Inspiratie en acties'.

Verf, behang, e.d. kunnen 'gewoon' worden besteld en afgehaald. Wij helpen u graag!

Schildersbedrijf Gabriel Eerbeek

wandafwerking - onderhoud binnen en buiten

Pure '.

Pure extra matte muurverf 

COVID-19'.

Verf, behang, e.d. kunnen 'gewoon' worden besteld en afgehaald. Wij helpen u graag!

Decorette actie '.

20% korting Sikkens lakken

 

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
's avonds
winkel gesloten
09:00 - 17.30
09:00 - 17.30
09:00 - 17.30
09:00 - 18.00
09:00 - 16:00
op afspraak

Contact:

Adres
Loenenseweg 36
6961 CR Eerbeek

 

  Telefoon
  0313-651387


  E-mailadres
  info@schildersbedrijfgabriel.nl