Vakmanschap in schilderen en decoreren

Behang - wandbekleding

 

Behang is hot, behang is mooi, behang is tijdloos. Je muren zijn niets anders dan een wit canvasdoek en jij bent de kunstenaar. 

.      

Laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden van behang die bij jouw woonsfeer passen. En met de uitgebreide collectie stoffen bij Decorette vindt u er zo gordijnen of zonwering bij.

Wij presenteren het behang op kleur en hebben een ruime collectie boeken in ons woonatelier.

Er zijn weer volop nieuwe boeken voor behang.

Eijffinger heeft net uitgebracht nieuwe collecties behang: Waterfront en Museum. Maar ook de PIP collectie hebben wij voor u paraat. Heeft u het meesterlijk Van Gogh behangboek als eens gezien? Het neemt je mee in de sfeer van deze prachtige schilder en zit vol mooie kleuren en vormen. Ook de nieuwe boeken van BN Wallcoverings liggen voor u klaar, kortom altijd de moeite waard om eens door de diverse behangboeken te bladeren en u te laten inspireren door de prints, kleuren en decors.

Behang is weer helemaal terug van weggeweest. Mogelijkheden genoeg voor uw woonkamer, slaapkamer, maar natuurlijk ook voor tieners en kinder- en babykamers.

U mag bij Decorette Gabriël rustig door de boeken bladeren maar u mag ook altijd een boek mee naar huis nemen om thuis, op uw gemak, een mooi behang uit te zoeken. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Als u zelf gaat behangen kunt u ook bij ons terecht voor alle hulpmiddelen zoals diverse soorten behangplaksel, stanleymesjes, suwidestrijker, behangafweek, behangafstoomapparaat etc.

let op: in de winkel besteld behang kan niet retour

Behang tips:

Vliesbehang aanbrengen doet u met de juiste lijm (Perfax Roll-On, Roll-On Magic). Maak de lijm volgens de gebruiksaanwijzing. Trek een loodlijn van boven naar beneden op de muur (gebruik hiervoor een schietlood of waterpas). Breng vervolgens de lijm aan de op muur met de Perfax Roll-on Roller. Breng het behang in de nog vochtige lijm direct op de muur aan. Druk het behang aan het strijk het glad met een behangspatel, borstel of een doek. Voordeel van vliesbehang is dat u nog kunt corrigeren als een baan niet helemaal recht hangt of als de baan niet goed aansluit op de andere banen. Snijd langs het plafond en de plint het behang op maat met behulp van een behanglineaal en breekmes. Volg altijd de verwerkingsvoorschriften van de behangfabrikant op. Vliesbehang kan zelfs na langere tijd gemakkelijk van de muur verwijderd worden. Dus geen probleem om een keer te variëren met  nieuw behang in het interieur.

VOORAF: let er bij aankoop van het behang op dat de kleur-, batch- of serienummers van de rollen gelijk zijn. Dit nummer bevindt zich op het label van een rol.

 

Vraag eenvoudig en snel een
offerte aan
Vraag offerte aan
Actie'.

20% korting op Sikkens lakken

winterschilderactie

Meer kleur in je interieur!

'.

Schildersbedrijf Gabriel

vakmanschap sinds 1896

Inspiratie en acties'.

Verf, behang, e.d. kunnen 'gewoon' worden besteld en afgehaald. Wij helpen u graag!

Schildersbedrijf Gabriel Eerbeek

wandafwerking - onderhoud binnen en buiten

Pure '.

Pure extra matte muurverf 

'.

We zien u graag in onze winke!l

NB: op maandag gesloten

Decorette actie '.

20% korting Sikkens lakken

 

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
's avonds
winkel gesloten
09:00 - 17.30
09:00 - 17.30
09:00 - 17.30
09:00 - 18.00
09:00 - 16:00
op afspraak

Contact:

Adres
Loenenseweg 36
6961 CR Eerbeek

 

  Telefoon
  0313-651387


  E-mailadres
  info@schildersbedrijfgabriel.nl