Vakmanschap in schilderen en decoreren

Buitenzonwering bij Decorette:

Knikarmschermen - screens - markiezen - rolluiken; ruime keuze, ruim assortiment

     

 

Shutters

Shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen. Ooit zijn ze bedacht door de oude Grieken. Ook vandaag de dag bieden shutters u de mooiste manier om te spelen met licht. Ze weren de zonnestralen zonder het licht te blokkeren. Shutters leverbaar in diverse modellen en kleuren. Dit product kent vele plaatsingsmogelijkheden. Wij informeren u graag.

Binnenzonwering

De collecties voor binnenzonwering bij Decorette zijn geïnspireerd op de nieuwste trends op het gebied van mode, interieur en lifestyle. Iedere raamdecoratie heeft een eigen sfeer en stijl, dat maakt onze raamdecoratie een eyecatcher voor je huis! Met kennis, ervaring en passie wordt elke raamdecoratie volledig afgestemd op jouw wensen.

 

Elektrische bediening

Het ultieme comfort voor je raamdecoratie. Met één druk op de knop kun je meerdere producten bedienen, ideaal voor grote raampartijen. Als de raamdecoratie op een moeilijk bedienbare plek hangt, is het met de elektrische bediening gemakkelijke te bedienen. Somfy - Tahomabox - Powerview (Luxaflex)

 

rolgordijnen * duo rolgordijnen * vouwgordijnen * plissé en dupli gordijnen * horizontale en verticale jaloezieën * paneelgordijnen                                                         


Luxaflex Facette® Shades

De Facette® Shades zijn vervaardigd uit een innovatieve driedimensionale stof bestaande uit twee stoflagen die u ten opzichte van elkaar kunt laten bewegen. Hierdoor kunt u licht en privacy gemakkelijk en volledig naar eigen wens regelen.

De techniek in combinatie met kwaliteitsstoffen zorgen voor een verfijnd effect en een kwalitatief hoogwaardig product. De Facette® Shades zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, van crème tot diepbruin en van helder wit tot chique zwart.


Luxaflex Silhouette® Shades

Silhouette® Shades zijn licht als zijde, elegant als een gordijn en praktisch als een horizontale jaloezie. Met deze unieke, buitengewoon mooie decoratieve gordijnen is het mogelijk precies de gewenste hoeveelheid gefilterd licht binnen te laten. De lamellen van zacht textiel draaien tussen tussen twee transparante stoflagen. Eindeloos variëren met stemmingen en sferen met zacht diffuus licht.

Kindveiligheid

Het is belangrijk dat raamdecoratie veilig is voor kinderen. De producten bij Decorette voldoen daarom aan de laatste regels op het gebied van kindveiligheid. Voor meer informatie klik hier


Horren

U wilt frisse lucht binnenkrijgen, maar de insecten buiten houden? Dan bieden horren hiervoor een ideale oplossing. Dat geldt voor vrijwel ieder raam of deur. Alle horren worden op maat gemaakt en afgewerkt in nette profielen die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. U kunt kiezen uit rol- en inzethorren, uit scharnierende, rol- of plissé hordeuren, uit handmatige of automatisch sluitende roldeuren.

Plissé hordeuren schuiven bijvoorbeeld gemakkelijk open en dicht en zijn nauwelijks zichtbaar. Er is dus altijd een keuze mogelijk die bij u en uw interieur past.

Als u ook zorgeloos wilt genieten van de zomer met de ramen en deuren open, maar de insecten buiten wilt houden laat u dan door ons adviseren over de mogelijkheden.

Wij leveren horren en hordeuren van Luxaflex en Unilux.Vraag eenvoudig en snel een
offerte aan
Vraag offerte aan
Actie'.

20% korting op Sikkens lakken

'.

Schildersbedrijf Gabriel

vakmanschap sinds 1896

Inspiratie en acties'.

Verf, behang, gordijnen, vloeren. Wij helpen u graag!

Schildersbedrijf Gabriel Eerbeek

wandafwerking - onderhoud binnen en buiten

Sikkens actie'.

20% korting op Sikkens

'.

We zien u graag in onze winke!l

NB: op maandag gesloten

Decorette actie '.

Jubileum actie: €1000 cashback

 

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
 
winkel gesloten
09:00 - 17.30
09:00 - 17.30
09:00 - 17.30
09:00 - 18.00
09:00 - 16:00
 

Contact:

Adres
Loenenseweg 36
6961 CR Eerbeek

 

  Telefoon
  0313-651387


  E-mailadres
  info@schildersbedrijfgabriel.nl