Vakmanschap in schilderen en decoreren

Decorette Gabriël:

uw verfspecialist in de regio

 

Schilderen als een professional. Zon, regen en wind, de ligging van uw woning, de kwaliteit van de ondergrond; het zijn allemaal omstandigheden die invloed hebben op de levensduur van uw schilderwerk. Met de dekkende en transparante  lakken van Sikkens bent u verzekerd van een duurzaam resultaat. 

 

Alphacryl Pure Mat SF is als beste muurverf uit de test van de Consumentenbond gekomen!

 

 

 

Zoekt u een professionele dekkende lak voor uw woning? Kies dan voor een van de Rubbol producten van Sikkens. Speciaal ontwikkeld om alle houtsoorten duurzaam te beschermen, onderhouden en verfraaien. Alle Sikkens lakken kunnen in vele gewenste tinten en diverse producten worden gemengd. 

Het team van Decorette & Schildersbedrijf Gabriël helpt u graag bij binnen- en buitenschilderwerk. Wij hebben voor u de uitgebreide Sikkens winkelpresentatie. Deze wand biedt onder andere grote kleurstalen om mee naar huis te nemen. Tevens toont het de eindresultaten van verschillende Sikkens producten zodat je kleuren en glansgraden gemakkelijk kunt bekijken en vergelijken. Uiteraard geven wij ook persoonlijk advies. Advies waarmee je direct aan de slag kunt. Wij hebben voor u allerhande verfbenodigdheden: vulmiddelen van Alabastine, ruim assortiment kwasten, rollers, bakjes, schuurpapier, ontvetter en kitten.

Pure by Flexa ColorLab®

Een bijzonder palet van prachtige tijdloze kleuren in de hoogste kwaliteit

Het kleurenpalet van Pure is van hoogwaardige kwaliteit en ontworpen door de kleurspecialisten van AkzoNobel. Klassieke kleuren gecombineerd met moderne tonen vormen dit unieke rijk gelaagde palet. Met de kennis en ervaring worden pigmenten geselecteerd die zorgen voor diepe intense kleuren met een mooie uitstraling. Zo komt ieder interieur nog meer tot leven. Elke dag opnieuw.

Krijtverf en extra matte muurverf van Pure 

Als je in huis een unieke look wilt creëren, dan is krijtverf of de extra matte muurverf daar heel goed voor geschikt. De Pure by Flexa ColorLab® verflijn laat je inspireren met bijzondere en tijdloze kleuren die geschikt zijn voor het hele huis. Deze hoogwaardige verf van Flexa heeft een optimale dekking en is extreem kleurvast. Sommige krijtverf is slecht reinigbaar doordat ze heel erg mat gemaakt worden en hierdoor de reinigbaarheid verliezen. Bij onze producten is dit juist niet het geval: onze krijtverf en de matte muurverf  is mat én goed reinigbaar/schrobbaar. Benieuwd welke kleuren Pure by Flexa ColorLab® biedt? Laat je inspireren!

     

Verander je interieur met kleur. Decorette Gabriel inspireert met nieuwe kleuren verf. Voor iedereen die op zoek is naar onderscheidende, stijlvolle kleuren voor het interieur is het woonatelier een waar kleurenparadijs. De nieuwste kleuren van Pure, ontwikkeld door de kleurspecialisten van het ColorLab van Flexa en favoriet bij vele woonstylisten. De kleuren zijn opgenomen in een insprirerende kleurenwand. Bij deze wand behoren handgeschilderde kleurechte A4 stalen zodat u de kleuren thuis in alle rust kunt uittesten en het eindresultaat van het schilderwerk geen verrassing is. Het Pure assortiment van Flexa bestaat uit zowel muurverf als lakken. 

Pure is verkrijgbaar bij de speciaalzaak dus bij: Decorette Gabriel Eerbeek: Erkend Sikkens Specialist  http://www.erkendsikkensspecialist.nl/

 

Sikkens producten en hun eigenschappen

Sikkens Rubbol XD

Deze hoogglanzende buitenlak heeft een uitstekende weervastheid en een duurzaamheid tot 10 jaar op een goede ondergrond.

Sikkens Rubbol AZ

Deze hoogglans lak op basis van alkydhars heeft een goed glansbehoud en een hoge dekkracht. Is tevens weervast, lichtecht en slag- en stootvast. De buitenduurzaamheid op een goede ondergrond is vijf tot zes jaar.

Sikkens Rubbol SB

Deze zeer duurzame hoogglans lak op basis van gesiliconeerde alkydhars heeft een uitstekend glansbehoud. Is weervast, lichtecht en slag- en stootvast. De buitenduurzaamheid is optimaal op een goede ondergrond namelijk acht jaar.

Sikkens Rubbol EPS

Deze halfglanzende lak op basis van alkydhars is een uitstekende dekkende en goed vullende, weervaste en vochtregulerende lak. Is vooral geschikt voor gevelbetimmeringen. De buitenduurzaamheid op een goede ondergrond is vier tot vijf jaar.

Sikkens Rubbol Finura Satin

Deze PU zijdeglanslak met geringe vergeling is gemakkelijk te verwerken en geschikt voor binnen en buiten. De verf is kras- en slijtvast en kent een goede doordroging. Ook verkrijgbaar in verpakking van 500 ml.

Sikkens Rubbol Finura High Gloss

PU hoogglanslak met geringe donkervergeling geschikt voor binnen en buiten. Gemakkelijk te verwerken, kras- en slijtvast. Eveneens verkrijgbaar in halve liter verpakking.

 

Vraag eenvoudig en snel een
offerte aan
Vraag offerte aan
Actie'.

20% korting op Sikkens lakken

'.

Schildersbedrijf Gabriel

vakmanschap sinds 1896

Inspiratie en acties'.

Verf, behang, gordijnen, vloeren. Wij helpen u graag!

Schildersbedrijf Gabriel Eerbeek

wandafwerking - onderhoud binnen en buiten

Sikkens actie'.

20% korting op Sikkens

'.

We zien u graag in onze winke!l

NB: op maandag gesloten

Decorette actie '.

Jubileum actie: €1000 cashback

 

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
 
winkel gesloten
09:00 - 17.30
09:00 - 17.30
09:00 - 17.30
09:00 - 18.00
09:00 - 16:00
 

Contact:

Adres
Loenenseweg 36
6961 CR Eerbeek

 

  Telefoon
  0313-651387


  E-mailadres
  info@schildersbedrijfgabriel.nl