Vakmanschap in schilderen en decoreren

Vloeren bij Decorette

 

Hoe kies je een "harde of zachte" vloer die bij je past? Ga je voor PVC, laminaat , tapijt of vinyl? Welke kwaliteit, welk budget, en voor welke ruimte? Elke soort vloer heeft belangrijke verschillen en unieke eigenschappen.  

Laminaatvloeren zijn opgebouwd uit meerdere, samengeperste lagen. Bij laminaat is de toplaag gemaakt van kunststof, ze kunnen dus tegen een stootje. De prijs wordt bepaald aan de hand van de dikte van de toplaag. Wanneer de toplaag dikker is, zal de vloer prijziger zijn: maar dit betekent ook dat de vloer duurzamer is.

Laminaat vloeren zijn makkelijk te leggen. Wij doen dit graag voor jou maar het kan in kosten schelen als je zelf handig bent. 

 

 

Vinylvloeren hebben vrijwel altijd identieke lagen, behalve de verende, onderste laag.  Bij vinyl is deze flexibel. Een voordeel van deze verende eigenschap is dat vinylvloeren over de gehele oppervlakte van de ruimte kunnen worden uitgesneden. 

Je kunt vinylvloeren naadloos leggen wat een strak resultaat geeft. Een vinylvloer is relatief dun en wordt direct op de ondergrond verwerkt. Deze ondervloer dient volledig glad te zijn om oneffenheden te voorkomen. Dit is de reden dat vinylvloeren door professionals worden gelegd. Het is mogelijk om je vinylvloer te combineren met vloerverwarming. 

 

PVC wordt gemaakt uit het materiaal polyvinylchloride. Een materiaal dat soepeler en dunner is dan de samengeperste lagen van de laminaat vloeren. Qua samenstelling lijkt PVC op vinyl maar door de stevige onderlaag zijn ze kwalitatief  sterker. PVC is geschikt in combinatie met vloerverwarming. Doordat het materiaal vrij dun is, komt de warmte hier makkelijker doorheen. PVC vloeren hebben een prachtige uitstraling. Ze zien er vaak erg realistisch uit en kunnen in verschillende patronen worden gelegd.

Denk bijvoorbeeld aan visgraat.  PVC is geschikt om diverse hout- of betonlooks mee na te bootsen. PVC-vloeren worden direct gelegd op de ondervloer, nadat deze is geëgaliseerd en geschuurd. Er zit geen ruimte tussen waardoor geluidsoverlast wordt beperkt. Ook hiervoor geldt dat dit door een professional wordt gedaan omdat de egaliteit van de vloer erg belangrijk is. Je kan ook kiezen voor een klik-variant, die makkelijker zelf te leggen is.

COREtec PVC vloeren 

Deze vloer is eenvoudig te plaatsen door het lijmloze geintegreerde klikprofiel. Een sterke en stabiele vloer die niet krimpt en uitzet onder normale omstandigheden.  

Elke plank heeft een onderlaag van kurk voor een zachtere en warmere vloer. Een ander groot voordeel is, dat het bij COREtec PVC niet een heel vlakke ondergrond nodig is. De onderlaag van kurk zal als het ware de oneffenheden absorberen. Verder zijn de planken geschikt voor gebruik op vloerverwarming.  

Een COREtec vloer is eenvoudig zelf te leggen.                    

Voordelen:           

  • 100% watervast: water- en slipbestendig
  • extreem stabiel
  • akoestisch dempend, ideaal voor appartementen
  • vuilafstotend en onderhoudsvriendelijke
  • hoge krasweerstand
  • ideaal voor renovatie
  • ideaal voor vloerverwarming & koeling
  • antistatisch
  • huisdierproof

 

 

 

Tapijt

 Tapijt geeft het gevoel van luxe en comfort. Tapijt is bij ons verkrijgbaar in een breed scala van kleuren en structuren. Naast bekende merken zoals Parade, Bonaparte en Desso heeft Decorette een eigen huismerkcollectie met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Met tapijt krijgt elke ruimte de juiste kleur en sfeer.

De voordelen van tapijt zijn talrijk: het dempt geluid, voelt behaaglijk aan en verbetert de akoestiek. Kortom echt een product voor mensen die houden van comfort en kwaliteit.. 

 

Traprenovatie

Ook voor het bekleden van trappen van tapijt of pvc traprenovatie bent u bij Decorette aan het juiste adres.

                            

 

Een mooi vloerkleed maakt het interieur compleet!

Heeft u een vlakke vloer, zoals hout of laminaat, dan is een karpet of vloerkleed een sfeermaker bij uitstek. Een mooi karpet geeft uw interieur de finishing touch. Een karpet is decoratief, comfortabel, geluiddempend en draagt bij aan een intieme sfeer. Volop keus, standaard maat of op maat gemaakt; kom gerust eens kijken in ons woonatelier.     

                                                                        

 

Vraag eenvoudig en snel een
offerte aan
Vraag offerte aan
Nieuw'.

Houten wandpanelen

OAKE

'.

Schildersbedrijf Gabriel

vakmanschap sinds 1896

Inspiratie en acties'.

Verf, behang, gordijnen, vloeren. Wij helpen u graag!

Schildersbedrijf Gabriel Eerbeek'.

isolerende beglazing HR++   

ook BENG glas

'.

We zien u graag in onze winke!l

NB: op maandag is Decorette gesloten

'.

20% korting op Sikkens lakken

Decorette actie '.

Winnaar jubileum actie is bekend....

 

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
 
winkel gesloten
09:00 - 17.30
09:00 - 17.30
09:00 - 17.30
09:00 - 18.00
09:00 - 16:00
 

Contact:

Adres
Loenenseweg 36
6961 CR Eerbeek

 

  Telefoon
  0313-651387


  E-mailadres
  info@schildersbedrijfgabriel.nl