Vakmanschap in schilderen en decoreren

Schildersbedrijf Gabriël voor al uw beglazing.

 

Heeft u een kapotte of lekke ruit? Een telefoontje en wij staan voor u klaar! Wij leveren op korte termijn een nieuwe ruit en treffen desgewenst een noodvoorziening. Ook als u slachtoffer bent geworden van een inbraak komen wij snel ter plaatse om e.e.a. weer voor u in orde te maken. 10 jaar garantie op uw isolatieglas (Sanco en K-glas), volgens de geldende fabrieksvoorwaarden. Bij Schildersbedrijf Gabriël bent u aan het juiste adres voor al uw glas.

Of het nou gaat om enkel glas, spiegels of iets anders, we staan u graag terzijde met deskundig advies. Het leveren en/of plaatsen van de materialen geschiedt door een van onze vakmannen. We hebben een full-time glaszetter in dienst die al jarenlang dagelijks in de weer is met het plaatsen van alle soorten glas in woningen, boerderijen, stallen, bedrijfspanden etc. We zorgen uiteraard ook voor het afkitten van de beglazing zodat u er weer jarenlang van kunt genieten.

Wij zijn sinds 2022 ook dealer van BENGglas, ook wel vacuümglas genoemd. Extreem isolerend (U = 0,40) en zeer geluid reducerend (RW = 36 dB). 

Met BENGglas, het beste isolatieglas ter wereld (U=0,40), komen ‘Bijna Energie Neutrale Gebouwen’ een grote stap dichterbij! 

BENGglas, gehard vacuümglas, is een revolutionaire ontwikkeling op het gebied van (glas)isolatie. Ten opzichte van HR (U=2,8), HR++ (U=1,1) of triple glas (U=0,8), kent BENGglas diverse voordelen. Zo heeft het de beste isolatiewaarde (U=0,40) van alle typen, is het extreem dun (vanaf 6,3 mm) en biedt het optimaal wooncomfort door de hoge mate van geluidsdemping (dB =  36). 

Vacuümglas is uitermate geschikt voor de verduurzaming en/of renovatie van uw woning. In tegenstelling tot traditioneel isolatieglas, is vacuümglas extreem dun (vanaf 6,3 mm). Hierdoor kan BENGglas altijd in bestaande kozijnen worden geplaatst waardoor flink wordt bespaard op het vervangen van kozijnen.

Maar ook voor nieuwbouw is BENGglas een zeer interessant product. Zo biedt het de mogelijkheid om nieuwe woningen te ontwerpen naar de, sinds 1 januari 2022 verplichte, BENG normering.

Het BENGglas portfolio bestaat uit vier typen vacuüm isolatieglas: BENGglas, BENGglas PRO, BENGglas + en BENGglas BASIC. Elk type heeft haar eigen specifieke technische eigenschappen en unieke uiterlijke kenmerken.

Om de stap naar ‘bijna energieneutraal’ nog aantrekkelijker te maken, komt BENGglas in aanmerking voor subsidie. De meldcode die u bij uw subsidieaanvraag kunt indienen is KA18780.

Meer informatie vindt u op www.bengglas.nl

En ... 9% BTW op de arbeidsuren voor het plaatsen van glas!

 

 

 

 

Een greep uit allerhande soorten glas en spiegels

HR++ isolatieglas

Dubbel glas

Veiligheidsglas, gehard of gelaagd

BENGglas

Vacuümglas

Zonwerend glas

Brandwerend glas

Enkel glas

Spiegels

Voorzetramen

Gefigureerd glas

Glas-in-lood

Kogelwerend glas

Geluidswerend glas

Schuiframen

Geslepen glas

Getint glas

Glazen wanden

Decoratieve beglazing

Zonreflecterend glas

Vraag eenvoudig en snel een
offerte aan
Vraag offerte aan
Nieuw'.

Houten wandpanelen

OAKE

'.

Schildersbedrijf Gabriel

vakmanschap sinds 1896

Inspiratie en acties'.

Verf, behang, gordijnen, vloeren. Wij helpen u graag!

Schildersbedrijf Gabriel Eerbeek'.

isolerende beglazing HR++   

ook BENG glas

'.

We zien u graag in onze winke!l

NB: op maandag is Decorette gesloten

'.

20% korting op Sikkens lakken

Decorette actie '.

Winnaar jubileum actie is bekend....

 

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
 
winkel gesloten
09:00 - 17.30
09:00 - 17.30
09:00 - 17.30
09:00 - 18.00
09:00 - 16:00
 

Contact:

Adres
Loenenseweg 36
6961 CR Eerbeek

 

  Telefoon
  0313-651387


  E-mailadres
  info@schildersbedrijfgabriel.nl