Vakmanschap in schilderen en decoreren

9% BTW

 

Wilt u er deze winter extra gezellig bijzitten met een huis dat van binnen lekker opgefrist is? Weet dan dat u bij schilderen en behangen 9% BTW betaalt voor zowel het materiaal als de arbeidsuren. Dat geldt natuurlijk ook voor buitenschilderwerk. In de winter hebben we de winterschilderactie, klik hier voor meer info.

Permanent laag BTW schilder- en onderhoudswerk: per 1 januari 2019 geldt het lage BTW-tarief van 9 procent voor schilder- en onderhoudswerk aan woningen ouder dan twee jaar (voor zowel arbeidsuren als het materiaal).

Permanent laag BTW voor het laten plaatsen van isolatieglas: per 1 januari 2019 geldt het lage BTW-tarief van 9 procent voor het plaatsen van isolatieglas in woningen (alleen voor arbeidsuren).

Schilder- en behangwerk is een arbeidsintensieve dienst en valt daardoor sinds enige jaren onder het verlaagde BTW-tarief van 9%. Het schilderen van woningen ouder twee jaar valt derhalve onder het 9%-btw-tarief. Hierbij hoort ook het voorbereiden van het schilderen, de voorbehandelingen en de gebruikte materialen.

Om te beoordelen of een woning al dan niet ouder is dan twee jaar is, is de begindatum van het bouwjaar van de woning bepalend, zoals opgenomen in de gemeentelijke administratie volgens de Wet Waardering Onroerende Zaken. Indien een woning in verschillende jaren tot stand is gekomen, moet de woning voor tenminste de helft bestaan uit delen welke ouder zijn dan twee jaar om in aanmerking te komen voor het lage btw-tarief.

Het 9% btw-tarief is alleen van toepassing op het schilderen van huizen ouder dan twee jaar die door particulieren worden bewoond.

 

Vraag eenvoudig en snel een
offerte aan
Vraag offerte aan
Nieuw'.

Houten wandpanelen

OAKE

'.

Schildersbedrijf Gabriel

vakmanschap sinds 1896

Inspiratie en acties'.

Verf, behang, gordijnen, vloeren. Wij helpen u graag!

Schildersbedrijf Gabriel Eerbeek'.

isolerende beglazing HR++   

ook BENG glas

'.

We zien u graag in onze winke!l

NB: op maandag is Decorette gesloten

'.

20% korting op Sikkens lakken

Decorette actie '.

Winnaar jubileum actie is bekend....

 

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
 
winkel gesloten
09:00 - 17.30
09:00 - 17.30
09:00 - 17.30
09:00 - 18.00
09:00 - 16:00
 

Contact:

Adres
Loenenseweg 36
6961 CR Eerbeek

 

  Telefoon
  0313-651387


  E-mailadres
  info@schildersbedrijfgabriel.nl